Reviews

MiniBeachflag

Lisa van Loo

"Wij werken al een lange tijd met Cynthia. Het is altijd fijn om met haar te werken. Duidelijk communicatie en goed werk. Wij zijn altijd tevreden met het eind resultaat. Er is ook genoeg ruimte voor aanpassingen die dan ook. Goed worden opgepakt. Als je spreekt over een win win situatie dan spreek ik over NODY."

- Jordy, Minibeachflag

"Ik heb een tijdje geleden een zwangerschaps en newbornshoot gehad in een mooie setting met een ontspannen sfeer. Ik voelde mij op mijn gemak en de foto’s zijn precies geworden hoe ik het graag wilde. Ik ben nog steeds elke dag blij met het prachtige resultaat!"

- Lisa van Loo

Mooi & Stralend

Marcia van Triest

"Heel blij met het resultaat. Ik had een paar korte aanwijzingen gegeven, hoe ik het graag zou willen. Cynthia wist precies wat ik bedoelde en maakte direct een aantal voorbeelden. Zo leuk dat dan de ideeën en in je hoofd werkelijkheid worden. Ontzettend creatief, fijne communicatie en snelle levering!"

- Elisa, Mooi & Stralend

“Ik heb mijn zwangerschapshoot, newbornshoot en cakesmashshoot door Cynthia laten doen. Super blij mee en de volgende shoot word uiteraard weer gedaan bij Nody!”

- Marcia van Triest

Two Socks

“Ik ben echt super tevreden over het werk van Nody. Nadat ik mijn idee had uitgelegd, wist Nody precies wat de branding moest worden. Zelf kwam Nody tijdens het proces nog met allerlei leuke ideeën, waar ik zelf nog nooit had over nagedacht. Creatief, flexibel en gedrevenheid, zo kan ik Nody zeker omschrijven. Echt een aanrader!”

– Lisette Koch, Two Socks