Branding & Design

03

01

04

02

Branding

Webdesign

Add-ons

Brand + Web

Ben jij een beginnende ondernemer of wil je een rebrand? Dan is het natuurlijk mogelijk om de branding en de website te maken bij Nody. Samen werken we aan de ontwikkeling van jouw logo, kleurenpalet, typografie en unieke grafische elementen die we ook weer doorvoeren op jouw website/webshop.

Een goede website is belangrijk voor jouw bedrijf. Dit is waar jouw klanten op binnenkomen. Het is dus de eerste indruk van jouw bedrijf die je achterlaat bij jouw klant. Daarom is het erg belangrijk dat we jouw website de look en feel geven die bij jouw bedrijf past.

Investeren in je visuele identiteit is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen voor het succes van jouw bedrijf op de lange termijn. Samen werken we aan de ontwikkeling van jouw logo, kleurenpalet, typografie en unieke grafische elementen waarmee jouw merk zich onderscheidt van je concurrenten.

Naast de pakketten die wij aanbieden, bieden we ook nog vele add-ons aan. Denk aan drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, bedank kaarten, promotiematerialen en nog veel meer. Ook is het mogelijk om jouw fotografie / videografie door ons te laten doen. Mocht je een leuk idee hebben laat het ons dan vooral weten, bij Nody is vrijwel alles mogelijk.

vanaf: €1150,-

vanaf: €295,-

vanaf: €895,-

Contact

portfolio