Brand Design

RUE is ontstaan naar aanleiding van een behoefte aan minimalistische sieraden en kids musthaves waarin we onze eigen creativiteit kwijt kunnen. Onze collecties stellen we met veel liefde en aandacht samen, zodat jij kan genieten van de mooiste producten.

Jewelry

Je kunt bij ons terecht voor prachtige tijdloze sieraden van kwaliteit. Sieraden die jouw natuurlijke schoonheid benadrukken door hun eenvoud, die je eigenlijk wel in je verzameling moet hebben!

Kidsmusthaves

Naast de sieradencollectie hebben we ook een collectie kidsmusthaves. Musthaves waar je wat ons betreft niet zonder kan als mommy (to be)! We hebben een zwak voor alles wat gepersonaliseerd is en dus kon dit aspect niet ontbreken in deze kids collectie; veel producten personaliseren we met liefde voor je door een naam er met de hand op te borduren.

waarom heb je verschillende logos nodig

“Ik ben echt heel tevreden over het werk van Nody. Nadat ik mijn idee had uitgelegd, wist Cynthia precies hoe de branding eruit moest zien. Tijdens het proces kwam Cynthia met allerlei leuke ideeën, waar ik nog niet eerder aan had gedacht. Creatief, flexibel en gedreven, zo kan ik Nody zeker omschrijven. Sterk aanbevolen!”

– Lisette Koch, RUE - Jewelry & Musthaves